Camera ascunsa

Ce moment frumos, casatoria.. Un el, o ea, love is all around.. Pacat ca tocmai in ziua nuntii sunt singuri, fara prieteni, si nu vor altceva decat sa pastreze momentul pentru posteritate printr-o fotografie nevinovata. Nevinovata in ochii celor opriti pe strada si rugati sa-i pozeze pe miri in fata unui parc plin de verdeata. Cum sa-i refuzi? Un mire si o mireasa sunt intotdeauna o imagine frumoasa, cum sa nu-i ajuti s-o prinda pe pelicula? Sau, fie, acum se poarta cardurile de memorie de cand cu aparatele digitale. Si da-i si pregateste-te de poza. Tu cu aparatul foto primit de la mire, el cu mireasa langa el, ii ridica voalul si.. ti se strepezesc dintii. E cumva o gluma? Nu, nicidecum, e o casatorie din interes, da mirele de inteles prin semne usor de citit. Ok, liberul arbitru, cum iti asterni asa vei dormi. Dar totusi, esti sigur, sigur? Nu de alta dar poza ramane. Daca pune fata mana pe camera si foloseste pozele la cine stie ce? Ok, daca e pe bani, distractie sa fie:



--------------------------------------
 
O ora sau poate mai multe la shopping ar trebui sa fie utile, daca nu cumva si relaxante sau chiar placute. Depinde cum ai norocul sa-ti fie portofelul sau cardul plin, sortimentul magazinului generos si marimile potrivite la hainele cautate. Daca toate aceste conditii sunt indeplinite atunci shoppingul poate deveni o distractie. Daca insa planurile tale se intersecteaza cu cele ale nebunilor de la camera ascunsa, ziua se poate transforma intr-un cosmar. Cum au simtit pe propria lor piele mai multi clienti ai unui magazin de haine din Brazilia. Care, nevinovati fiind, au cazut in plasa intinsa de angajatii magazinului, mana in mana cu realizatorii unei emisiuni TV de divertisment, si impreuna cu care au organizat o invazie a sobolanilor in magazinul respectiv. Ce a urmat, puteti vedea si singuri:



--------------------------------------
 
Oarecum similar, si o ora la sala ar trebui sa se constituie intr-o oportunitate de a-ti arde caloriile in plus, nu in a-ti urca inima in gat concomitent cu pierderea oricarei motivatii de a mai face sport. Dar ce sa-i faci cand pe banda de alergare de langa tine se "produce" o domnisoara aflata "in calduri"? Si care te scoate din ritm odata cu tricoul cu care este imbracata? Pardon, cu care era imbracata. Nicio sansa, absolut nicio sansa pentru barbatii de langa ea, oricat de insensibili ar incerca ori s-ar stradui sa para la nurii dezgoliti ai domnisoarei. Da-l naibii de alergat, spectacolul de langa este de n'spe mii de ori mai atragator decat sa alergi de unul singur. Atata doar ca ar trebui sa nu uiti si sa opresti banda de alergare, altfel se lasa cu "accidentari".



--------------------------------------
 
Sfarsitul lumii este una dintre temerile prezente la majoritatea oamenilor, nu-i asa? Si pe buna dreptate, noi, ca specie, am avut sansa de a evolua, de a evolua atat de mult incat sa ajungem sa gandim, sa ne dezvoltam si sa traim asa cum se intampla in prezent, comparativ cu oamenii din alte timpuri sau cu alte specii de pe acest Pamant, iar noi, cei care traim acum, sa avem ghinionul de a fi contemporani cu sfarsitul lumii?! Este de neimaginat si totusi aceasta temere este una dintre cele mai mari la nivel global. Iata de ce suntem fascinati sa vedem cat mai multe filme care sa ne prezinte modurile posibile in care.. vom sfarsi. Infinit mai teribil este insa momentul in care ajungem sa traim acest sfarsit. Chiar daca in final se dovedeste a fi.. o farsa. Una insa bine planificata si beneficiind din fericire de tehnologia disponibila in zilele noastre, in cazul de fata un televizor imens, de nu mai putin de 84 de inci, adica nu mai putin de 213 centimetri in diagonala, si Ultra HD pe deasupra, suficient sa simuleze prezenta unei ferestre iar imaginile afisate pe ecranul televizorului sa para foarte.. reale. Iata cum s-au distrat reprezentantii unui producator de televizoare pe seama unor nevinovati chemati la interviu si care au trait probabil unul dintre cele mai tari momente din viata lor: sfarsitul lumii.



--------------------------------------
 
Vreti sa-ti iei o canapea pentru acasa? Ai grija de unde o cumperi si cine ti-o vinde. Nu de alta dar te-ai putea trezi in situatia.. comica pentru noi, cei care ne uitam la inregistrare, incitanta pentru cel care o traieste, de a te trezi in fata.. sau mai bine zis in spatele unor domnisoare deosebit de sexy si dispuse sa-ti faca o proba a produsului, pe indelete. Fara sa stii ca te afli, de fapt, la camera ascunsa. Multumim pentru participare!



--------------------------------------
 

Si mai haios este atunci cand doamnele sau domnisoarele tolanite pe plaja la soare pentru o binemeritata portie de ultraviolete se trezesc langa ele cu un sarman om salvat de la inec. Sau de la ce altceva caci inecat sau nu, omul e fooaarte bine dotat. Ramane curiozitatea de a afla daca de la natura sau de la vreo farsa, inaintea chiar primului ajutor. De vazut si acest episod filmat cu camera ascunsa si de remarcat mai ales faptul ca niciuna dintre salvatoare nu a rezistat tentatiei de a pune mana. Cum unde? Pe dotat. Partea buna e ca atingerea l-a trezit pe om din lesin. Si pe doamne si domnisoare la realitate.